Alexander Rybak
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tetikçi 2: Yüksek Gerilim

2 posters

Tetikçi 2: Yüksek Gerilim Empty Tetikçi 2: Yüksek Gerilim

Mesaj  TwilighT_lp Salı Mayıs 19, 2009 10:00 pm

Tetikçi 2: Yüksek Gerilim Tetikci21

Orjinal Adı: Crank: High Voltage

Yönetmen: Mark Neveldine, Brian Taylor
Oyuncular: Jason Statham, Amy Smart, Dwight Yoakam, Efren Ramirez, Julanne Chidi Hill

Senaryo: Mark Neveldine, Brian Taylor
Müzik: Mike Patton
Görüntü Yönetmeni: Brandon Trost
Kurgu: Marc Jakubowicz, Fernando Villena
Tür: Aksiyon / Macera
Süre: 96 dk.
Yapım: 2009, ABD
Dağıtımcı: Warner Bros.

Gösterim tarihi: 8 Mayıs 2009

Resmi Web Sitesi: www.crank2.com

Konu: Tam olarak ilk filmin bıraktığı yerden devam eden film, Chev’inin Los Angeles caddelerine yaptığı ölümcül atlayıştan kurtuluşu, ve hemen akabinde ise gizemli bir Çin mafyası tarafından kaçırılışıyla başlıyor. Üç ay sonra, Chev gözlerini açar ve zarar görmesi neredeyse imkansız olan kalbinin ameliyatla çıkartılıp, yerine, çalışabilmesi için düzenli olarak elektrik takviyesi gerektiren pilli bir aletin takıldığını görür.

Kendini tutsak tutanlardan tehlikeli bir şekilde kaçan Chev tekrar bir kovalamacanın içindedir. Bu kez karizmatik Meksika çete lideri El Huron’dan (Clifton Collins, Jr.), ve Çin Suç Örgütü’nün başı olan 100 yaşındaki Poon Dong’dan (David Carradine) kaçmaktadır. Tıbbi yardım için bir kez daha Doktor Miles’a (Dwight Yoakum) başvuran Chev, ayrıca arkadaşı Kaylo’nun ikiz kardeşi Venus’tan da (Efren Ramirez) destek görür. Yaptığı işi artık bilen kız arkadaşı Eve’le (Amy Smart) tekrar bir araya gelen Chev gerçek kalbini bulmaya ve onu çalanlardan intikamını almaya kararlıdır. Böylece hayatta kalmak için her şeyin yapılabildiği Los Angeles şehrinde tekrar heyecan dolu bir macera başlar.

Kaynak: http://www.sineport.com/vizyon/2009/crank2.html

ilkini izledim bayaa güzeldi :D ama bu nasıl bilmiyorum Neutral
TwilighT_lp
TwilighT_lp
Alex*i Tanıyor
Alex*i Tanıyor

Tetikçi 2: Yüksek Gerilim Empty Geri: Tetikçi 2: Yüksek Gerilim

Mesaj  tugcenur Çarş. Mayıs 20, 2009 9:35 am

Ben de ilkini izlemiştim ve çok güzeldi ..... :D
Bunu da izliyeceğim izledikten sonra yorum yapıyım ....
tugcenur
tugcenur
Admin
Admin