Fairytale'yi yazdıran Kız..
+10
tugcenur
THuqce
TwilighT_lp
alosssh
angels too cry
TnSu RyBaK
ALeX*
ηєωяσтiк
*AlExE*
Busem
14 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Fairytale''yi yazdıran Kız..
Eurovision'u Alexander Rybak'a başka bir erkeğe giden sevgili kazandırdı!
Alexander Rybak Eurovision'u kazandıran şarkıyı onu başka bir erkek için terkeden sevgilisi için yazmış! İşte Rybak'ı terkeden sevgili!
Eurovision'u büyük aşk acısı kazandırdı. Alexander Rybak şarkıyı onu Bjornar Hopland adlı bir erkek için terkeden sevgilisi Ingrid Berg Mehus'a yazmış!
Moskova'da düzenlenen 54. Eurovision Şarkı Yarışmasında Rybak, 387 puan alarak birinci seçilmişti. Yarı finali aşarak final gecesine katılan 24 ülke arasında geçen yarışmada ikinciliği 218 puan ile İzlanda, üçüncülüğü 207 puan ile Azerbaycan almıştı. Türkiye'yi temsil eden Hadise de "Düm Tek Tek" adlı şarkısıyla 177 puan alarak 4'üncü olmuştu.
Alexander Rybak'a Eurovision birinciliğini ve tüm dünyada şöhreti getiren Fairytale adlı şarkıyı kendisini 20 yaşındaki Bjornar Hopland için terkeden ve kendisi gibi müzisyen olan 5 yıllık kız arkadaşı Ingrid Berg Mehus için yazdığı ortaya çıktı.
Alexander Rybak'ın Norveç'de eurovision elemelerini kazanarak ülkeyi temsil edeceğinin belli olması üzerine Norveç basınının gündemine gelen olay karşısında büyük aşkın ardındaki acı Norveç'de gündeme bomba gibi düşmüştü.
Ingrid Berg Mehus, Norveç basının bir numaralı gündem maddesi olunca; "Şu anda Bjornar Hopland ile nişanlıyım ve bu konuda söyleyeceğim herşey nişanlımı çok üzer" açıklaması yapmıştı.
Alexander Rybak'ın Eurovision Şarkı Yarışması'nda birinciliği kazanması ile büyük aşk acısı Avrupa Basınının da gündemine taşındı. Ingrid Berg Mehus ile Alexander Rybak 1 yıldır görüşmüyorlardı. Fakat 5 yıllık aşkları ve Ingrid Berg Mehus'un Alexander Rybak'ı başka bir erkek için terketmesini şimdi bütün dünya öğrenmiş oldu.
Ayrıcak Fooling adlı şarkısınında şarkları adlı bölümümüzden incelerseniz anlarsınız. o şarkıda bu kıza yazılmış.
Turuncutime.com Haberidir..
İşte Alexandar'a şarkı yazdıran kişi..
Birkaç fotosu daha var xD
Alexander Rybak Eurovision'u kazandıran şarkıyı onu başka bir erkek için terkeden sevgilisi için yazmış! İşte Rybak'ı terkeden sevgili!
Eurovision'u büyük aşk acısı kazandırdı. Alexander Rybak şarkıyı onu Bjornar Hopland adlı bir erkek için terkeden sevgilisi Ingrid Berg Mehus'a yazmış!
Moskova'da düzenlenen 54. Eurovision Şarkı Yarışmasında Rybak, 387 puan alarak birinci seçilmişti. Yarı finali aşarak final gecesine katılan 24 ülke arasında geçen yarışmada ikinciliği 218 puan ile İzlanda, üçüncülüğü 207 puan ile Azerbaycan almıştı. Türkiye'yi temsil eden Hadise de "Düm Tek Tek" adlı şarkısıyla 177 puan alarak 4'üncü olmuştu.
Alexander Rybak'a Eurovision birinciliğini ve tüm dünyada şöhreti getiren Fairytale adlı şarkıyı kendisini 20 yaşındaki Bjornar Hopland için terkeden ve kendisi gibi müzisyen olan 5 yıllık kız arkadaşı Ingrid Berg Mehus için yazdığı ortaya çıktı.
Alexander Rybak'ın Norveç'de eurovision elemelerini kazanarak ülkeyi temsil edeceğinin belli olması üzerine Norveç basınının gündemine gelen olay karşısında büyük aşkın ardındaki acı Norveç'de gündeme bomba gibi düşmüştü.
Ingrid Berg Mehus, Norveç basının bir numaralı gündem maddesi olunca; "Şu anda Bjornar Hopland ile nişanlıyım ve bu konuda söyleyeceğim herşey nişanlımı çok üzer" açıklaması yapmıştı.
Alexander Rybak'ın Eurovision Şarkı Yarışması'nda birinciliği kazanması ile büyük aşk acısı Avrupa Basınının da gündemine taşındı. Ingrid Berg Mehus ile Alexander Rybak 1 yıldır görüşmüyorlardı. Fakat 5 yıllık aşkları ve Ingrid Berg Mehus'un Alexander Rybak'ı başka bir erkek için terketmesini şimdi bütün dünya öğrenmiş oldu.
Ayrıcak Fooling adlı şarkısınında şarkları adlı bölümümüzden incelerseniz anlarsınız. o şarkıda bu kıza yazılmış.
Turuncutime.com Haberidir..
İşte Alexandar'a şarkı yazdıran kişi..
Birkaç fotosu daha var xD
Busem- Adı var Kendisi yok
Geri: Fairytale'yi yazdıran Kız..
bu kız garanti s*lak bu çocuk terk eedilirmi .Aman alex unut onu gel bana
adına şarkılar yazılmış şanslı kız (:
güzel değilmiş pek ama sevimli (:
güzel değilmiş pek ama sevimli (:
ηєωяσтiк- Adı var Kendisi yok
kızı beğenmedim
paylaşım için sağol xD
paylaşım için sağol xD
ALeX*- Adı var Kendisi yok
ALeX* demiş ki:kızı beğenmedim
paylaşım için sağol xD
bende beyenmedim:S
hiç güzel değil..ama biraz şeker...
aman alexander sen bırak orda ki kızaları burda ne türk kızları var..=)
aman alexander sen bırak orda ki kızaları burda ne türk kızları var..=)
TnSu RyBaK- Adı var Kendisi yok
kesin bu kız kacık bu kaddar şirin cocuk bırakılırmı paylaşım için saol
angels too cry- Adı var Kendisi yok
Beğenmedim kızı
Sorunlu bu kız bence
Alex bırakılır mı yaa
Canım Alex'm ya o aptal kıza şarkı yazmış
Unut canım boşver sen o kızı gel bak İstanbul'a
kzım iyiki yazmış yoksa biz alexi tanımazdık=))
Sorunlu bu kız bence
Alex bırakılır mı yaa
Canım Alex'm ya o aptal kıza şarkı yazmış
Unut canım boşver sen o kızı gel bak İstanbul'a
kzım iyiki yazmış yoksa biz alexi tanımazdık=))
alosssh- Adı var Kendisi yok
*AlExE* demiş ki:bu kız garanti s*lak bu çocuk terk eedilirmi .Aman alex unut onu gel bana
katılıyorum sna
şimdi pişmandr heralde
TwilighT_lp- Alex*i Tanıyor
:D
yavv sen bosver onu beni al beni neyse bu şarkıyı yazdırdı ya bir yandanda sevdim kızı eferin eferin
Katılıyorum .....^_^AlexanderRybakFanAdmin demiş ki:yavv sen bosver onu beni al beni neyse bu şarkıyı yazdırdı ya bir yandanda sevdim kızı eferin eferin
İyiki terk etmiş Alex'ime hem Eurovision'u kazandırdı hem de onu bizlere bıraktı ....
tugcenur- Admin
alexander kafana takma nan ben varım burda
fairytale- Adı var Kendisi yok
¦κҒс~Sudhe.9¦- Adı var Kendisi yok
fairytale demiş ki:alexander kafana takma nan ben varım burda
tek kişilik konuşma:P
bilgehan- Adı var Kendisi yok
evet yani bizde varız burda alexander takma kafanı burda gül gibi kızlar var abim ol onada razıyım*AlExE* demiş ki:fairytale demiş ki:alexander kafana takma nan ben varım burda
ebrualex- Alex Fanı Olma Yolunda
Ah ben sadece tanışsam yeter şeker ......ebrualex demiş ki:evet yani bizde varız burda alexander takma kafanı burda gül gibi kızlar var abim ol onada razıyım*AlExE* demiş ki:fairytale demiş ki:alexander kafana takma nan ben varım burda
tugcenur- Admin
1 sayfadaki 1 sayfası