Sohbet Kutumuz Hayırlı Uğurlu Olsun
5 posters
Alexander Rybak :: Forum :: Duyurular
1 sayfadaki 1 sayfası
Sohbet Kutumuz Hayırlı Uğurlu Olsun
Arkadaşlar sizin hiç birde sohbet kutusu yapmış bulunmaktayız Ece(*alExE*) imzaları düzeltirken bende bununla uğraştım
tugcenur- Admin
Geri: Sohbet Kutumuz Hayırlı Uğurlu Olsun
teşekkürler
alosssh- Adı var Kendisi yok
önemli değil
önemli değil canlarım herşey sizin için ama hiç kullanan olmuyor gördüğüm kadarıyla ben hep bakıyorum var mı diye kimse yok
^_^AlexanderRybakFanAdmin demiş ki:önemli değil canlarım herşey sizin için ama hiç kullanan olmuyor gördüğüm kadarıyla ben hep bakıyorum var mı diye kimse yok
Ben kullanamıyorum çünkü benim girdiğim saatlerde kimsecikler olmuyo ama olunca söz kullanıcam ......
tugcenur- Admin
hakkaten sen kaçta giriyosun tuğçetugcenur demiş ki:^_^AlexanderRybakFanAdmin demiş ki:önemli değil canlarım herşey sizin için ama hiç kullanan olmuyor gördüğüm kadarıyla ben hep bakıyorum var mı diye kimse yok
Ben kullanamıyorum çünkü benim girdiğim saatlerde kimsecikler olmuyo ama olunca söz kullanıcam ......
ebrualex- Alex Fanı Olma Yolunda
kızlar cidden haftada 1 gün belirleyip sohbet kutusunda kjaynaşalım ne dersiniz?
evet evet*AlExE* demiş ki:kızlar cidden haftada 1 gün belirleyip sohbet kutusunda kjaynaşalım ne dersiniz?
ebrualex- Alex Fanı Olma Yolunda
evet bence her cuma günü aksamları yapalım hatta yapabilirsek radyo yapmayıda öğrenirim radyomuz olur ne dersiniz
^_^AlexanderRybakFanAdmin demiş ki:evet bence her cuma günü aksamları yapalım hatta yapabilirsek radyo yapmayıda öğrenirim radyomuz olur ne dersiniz
olabilir hatta radyoculuğa adayım bile ama biraz bekleyelim şu öss sbs falan bitisin öle yapalım 20 hazirandan sonra her hafta cuma günü 19.00 da yapalım
Similar topics
» Röportajlar
» Eurovisyon aşkı:D(saçma bişi) ilk hikaye olsun die yazdım....
» Açılış Benden Olsun Bari...! xD(Göz Zevkinizi Bozabilir)Yeniler geldi!
» Eurovisyon aşkı:D(saçma bişi) ilk hikaye olsun die yazdım....
» Açılış Benden Olsun Bari...! xD(Göz Zevkinizi Bozabilir)Yeniler geldi!
Alexander Rybak :: Forum :: Duyurular
1 sayfadaki 1 sayfası