su giBi hayatım
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
su giBi hayatım
ben 1996 doğumluyum doğum gunum 27 aralık o gun babam zincirleme trafik kazası geçirmiş annemde babamı gorunce doğum yağmış ben doğduğumda babam kırık ayağıyla beni gormeye gelmiş sonra esenlerdeki hastanenin yeni doğan unitesine goturmuşler beni orda hava tüpümün bitik olduğunu kimse bilmiyormuş anneannem farketmiş ve beni kurtarmış eğer 5 dk geç kalınsaymış olcakmişim . ama gelmişim bi kere kolay kolay gidermiyim sonra beni başka bi hastaneye almışlar 40gunumde mevlut yapmışlaar adımı ebru koymuşlar ama bana bazen pınarda diyolar 2. ismim pınar sonra 5 yasında bulgaristan makedonya koyunden birinde kalmışm ama okulumu okumak için tekrar buraya gelmişim ilkokulum cok sakim geçmiş sadece yaklasık 20-25 kişi kişi ile fln kavga etmişim oda cok ko0nuşmamdan .4.sınıfa giderken annem bana civciv almış ama civcivi sıkıp öldürmüşüm bidahada almamış sonra 5. sınfta babam doğum gunu hediyesi olarak 2 tane muhammet kusu almış(hala yasıyolar ve onları cok seviyom)sarı olanın adı şirin beyaz olanın adı tarçın olmuş.sonra ben cok geveze olduğu düşünen annemle babam beni biraz kafa dinlemem için annemannemlerin koyune gondermiş ama ordada butun kızları toplayıp okulun bahçesinde eğlence yapınca geri almışlar istanbula beni derslerim iyiymiş halada iyi bu senede bana 2 tane civciv aldılar suan evdeki balkonda besliyom bir aylık oldular artık kanatlanıp uççaklar adeta bide koyde ateş adında bi kopeğim var bide istanbulda arka bahçemizde 7 tane kedilerimiz var anlıcağınız ben tam bi hayvan delisiyim ama sadece hayvan türlerini seviyom insan olan hayvanlardan pek hosnut deilim bie roman yazma merakı cıktı bende twilightten sonra sıf vampir romanları falan alexander aşkı bakalım allah sonumu hayır etsin işte benim hayatım bole su gibi
ebrualex- Alex Fanı Olma Yolunda
Geri: su giBi hayatım
sebdim seni ebru canisin bnm gibi=)
bide yaık kız hayvanlara=)
ben snn nie böle olduğunuda anladım tüpün bitmişya hastanede:P beyne kan gitmemiş böle olmuşsun:D
ben snn nie böle olduğunuda anladım tüpün bitmişya hastanede:P beyne kan gitmemiş böle olmuşsun:D
geberiyomuşum annem anlatıyo ben guluyom olabilir*AlExE* demiş ki:sebdim seni ebru canisin bnm gibi=)
ben nası biriyiM bakıyım
ebrualex demiş ki:geberiyomuşum annem anlatıyo ben guluyom olabilir*AlExE* demiş ki:sebdim seni ebru canisin bnm gibi=)
ben nası biriyiM bakıyım
bendensin bebem bende:D
benim tam 6 buçuk aylık doğdum normalde 1 eylülde doğmama gerekirken:D 6 temmuzda doğdum 5yaşına kadar nefes alamadım onu geç ben küçükken koşmayı ve uçmayı çok seversim şak değil hatta uçuyodumda:D bizim bi yatak vardı orda çok yukarı zıplatıyodu orda zıplarken zıplarken kafamı yardım=P ve gülüodum ağaçtan düştüm gülüodum kolum kırıldı=)
aynen bize gülmek cok yakısıyor alalh sonumuzu hayır etsin diyorum o zaman
ebrualex demiş ki:aynen bize gülmek cok yakısıyor alalh sonumuzu hayır etsin diyorum o zaman
bencedE:D
hikayeye bak bayağı bir hareketli annem birde bana söylenir senin yaptıklarını okutcam anlasın kıymetimi şaka maka değişik bir hikayen var benimde doğumum ve sonrası sorunlu gecmiş 3 ay filan hastade kalmışım bizim gibi sorunlu doğanların hepsi kafadan kırık galiba
angels too cry- Adı var Kendisi yok
nan ben normalden fazla küvez hayatı yasamamıs bea zatürre doğmusum sansıma bende düstüm ama agacın üstüne hemen anlatıyım:
benm ked cık ağacı bende salak:D kedim orda kalmasın inemez diye cıktım bi çit gibi kaldıırım vardı baya büyüktü onun tepesine arkadaşlar basıma toplanmıstı bnde agaca atlıyım dediydim ama dengeyi kaybetip arkamdaki dikenli agacın üstüne herkes bağırıyoo tugcee nassın yasıyon muu felan diye ben kalktım yo nan bisi bana mı bişi olcak demistim yihuu kötülere bişey neyim olmaz xD
benm ked cık ağacı bende salak:D kedim orda kalmasın inemez diye cıktım bi çit gibi kaldıırım vardı baya büyüktü onun tepesine arkadaşlar basıma toplanmıstı bnde agaca atlıyım dediydim ama dengeyi kaybetip arkamdaki dikenli agacın üstüne herkes bağırıyoo tugcee nassın yasıyon muu felan diye ben kalktım yo nan bisi bana mı bişi olcak demistim yihuu kötülere bişey neyim olmaz xD
galiBa DeğİL keSİn Özeliz BİZangels too cry demiş ki:hikayeye bak bayağı bir hareketli annem birde bana söylenir senin yaptıklarını okutcam anlasın kıymetimi şaka maka değişik bir hikayen var benimde doğumum ve sonrası sorunlu gecmiş 3 ay filan hastade kalmışım bizim gibi sorunlu doğanların hepsi kafadan kırık galiba
1 sayfadaki 1 sayfası