SBS'ye Doğru//ÖSS'ye Doğru
3 posters
Alexander Rybak :: Forum :: Duyurular
1 sayfadaki 1 sayfası
SBS'ye Doğru//ÖSS'ye Doğru
evet arkadaşlar geyiklik duyularım beni ele geçirmeden konusmama başlıyım
öhömm öhömm xD
forumdaki arkadaşlarımızdan bazıları geleceklerini belirleyecek olan SBS sınavına girecek.
bizde sizleri düşündük vee burdada edindiğiniz dostlarınızdan başarı dilekleri alabileceğiniz bir gece düzenlemeye karar verdik belki aramızda ÖSSye girecek abla/abilerimizde vardır onlar içinde biz miniklerden:D başarı dileklerimizi almaları amacıylan chatboxumuzda öss ve sbslere bi gün kala toplanıcaz
Tarihler:
5 Haziran 2009//18.30-20.00:8.Sınıflar için SBS Heyecanı
6 Haziran 2009//18.30-20.00:7.Sınıflar için SBS Heyecanı
12 Haziran 2009//18.30-20.00:6.Sınıflar için SBS Heyecanı
13 Haziran 2009//18.30-20.00:Üniversiteye Geçiş Heyecanı
Not1:Bu toplanma şeysine herkes katılabilir,yani diyelim 5.sınıfa gidiyorum ben katılmayayım diye birşey yok burada herkes bir arada olacak vede birbiriyle hem kaynasacak hemde en önemli anlarına birlikte adım atacaklar
Not2:Bu toplanma şeysi verdiğim saat çerçevesini aşabilirir tamamen size bağlı ama başlama süresi 18.30 olacak o kesin birşey
Not3:Herkesin katılmasını istiyorum lütfen arkadaşlar birçoğumuz en önemli anını yaşıyorken onlara birde sizin sans dilemeniz onu cok mutlu edecektir
hepinizi bekliyorum!...
öhömm öhömm xD
forumdaki arkadaşlarımızdan bazıları geleceklerini belirleyecek olan SBS sınavına girecek.
bizde sizleri düşündük vee burdada edindiğiniz dostlarınızdan başarı dilekleri alabileceğiniz bir gece düzenlemeye karar verdik belki aramızda ÖSSye girecek abla/abilerimizde vardır onlar içinde biz miniklerden:D başarı dileklerimizi almaları amacıylan chatboxumuzda öss ve sbslere bi gün kala toplanıcaz
Tarihler:
5 Haziran 2009//18.30-20.00:8.Sınıflar için SBS Heyecanı
6 Haziran 2009//18.30-20.00:7.Sınıflar için SBS Heyecanı
12 Haziran 2009//18.30-20.00:6.Sınıflar için SBS Heyecanı
13 Haziran 2009//18.30-20.00:Üniversiteye Geçiş Heyecanı
Not1:Bu toplanma şeysine herkes katılabilir,yani diyelim 5.sınıfa gidiyorum ben katılmayayım diye birşey yok burada herkes bir arada olacak vede birbiriyle hem kaynasacak hemde en önemli anlarına birlikte adım atacaklar
Not2:Bu toplanma şeysi verdiğim saat çerçevesini aşabilirir tamamen size bağlı ama başlama süresi 18.30 olacak o kesin birşey
Not3:Herkesin katılmasını istiyorum lütfen arkadaşlar birçoğumuz en önemli anını yaşıyorken onlara birde sizin sans dilemeniz onu cok mutlu edecektir
hepinizi bekliyorum!...
Geri: SBS'ye Doğru//ÖSS'ye Doğru
yaa ben 8lerin kine katılmak istiyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ebrualex- Alex Fanı Olma Yolunda
herkes istediğine katılabilir yani 8 e gitmiyorsun diye katılmıycaksın diye bir sey yok isterssen Öss * ye doğruya katıl yani burda herkes hem birbiriyle kaynasacak hemdee en önemli anlarından biri olacak bu sınavlarına katılmadan önce bizimde şans dileklerimi alacaklar
okTHuqce demiş ki:herkes istediğine katılabilir yani 8 e gitmiyorsun diye katılmıycaksın diye bir sey yok isterssen Öss * ye doğruya katıl yani burda herkes hem birbiriyle kaynasacak hemdee en önemli anlarından biri olacak bu sınavlarına katılmadan önce bizimde şans dileklerimi alacaklar
Bütün sınava girecek arkadaşlarıma başarılar diliyorum .......
tugcenur- Admin
saol sekerrtugcenur demiş ki:Bütün sınava girecek arkadaşlarıma başarılar diliyorum .......
evet arkideşler bu gece 8lere kutlama yapacağız 8. sınıfa gitmiyorsanız bile gelin kaynaşalım yayını başlatıcam simdi ama kimsecikler yok
Alexander Rybak :: Forum :: Duyurular
1 sayfadaki 1 sayfası