Geyik Yapalım
5 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Geyik Yapalım
arkadaşlar burası sohbet edebileceğiniz bi alandır.Ama ilk önce forum kurallarını okuyunuz.
Geri: Geyik Yapalım
bence gayet güzel olmuş ve gittikçe de güzel oluyoo
TwilighT_lp- Alex*i Tanıyor
tugcenur- Admin
onalrda siz modlar biz adminler ve diğer tüm üyelerimize kalmıştır.Bunlarıda sizin yardmınızla olucak
herkes msn iletisine sitenin adresini yazsa bi yararı olur mu acaba?
TwilighT_lp- Alex*i Tanıyor
arkadaşlar
arkadaşlar ben şöyle birşey düşündüm bence herkes üye olduğu sitelerde fan clup acsın ve orayada tanıtım olarak forumun adresini versi msnde fazla ilgi çekmez çnükü hergün aynı kişiler olduğun için
^_^AlexanderRybakFanAdmin demiş ki:arkadaşlar ben şöyle birşey düşündüm bence herkes üye olduğu sitelerde fan clup acsın ve orayada tanıtım olarak forumun adresini versi msnde fazla ilgi çekmez çnükü hergün aynı kişiler olduğun için
.....İyi fikir .....
tugcenur- Admin
üzgün değilim üzgün değilim yada üzgünüm yada kızgınım of yaaa
ebrualex- Alex Fanı Olma Yolunda
ebrualex demiş ki:üzgün değilim üzgün değilim yada üzgünüm yada kızgınım of yaaa
ne oldu bebem
alexander beni sevgilimdEn AYırdI TATlıM ama nası hissettiğimi çözemedim
ebrualex demiş ki:alexander beni sevgilimdEn AYırdI TATlıM ama nası hissettiğimi çözemedim
bnede ayrıldım ama onun yüzünden değil
bide isim vermiycem şuanda sitde 5kişi sevgilisindn ayrılmış
defterimin arasındna alexander ebru yazan bi kağıt çıktı bu ne ya dedi bende hayranı olduğum sanatçıyla benim adım dedim güldüm.o surat astı sonra sen bole şeylere çok bağlanıyosun dedi bu seni bu akdar nie ilgilendiriyo dedim hoşuma gitmiyo bidaha istemiyom canımı sıkıyo dedi bende o kadar dert tasa yapıyosam ayrılalım dedim oda bu kadar koalysa ayrılalım dedi ama ben onu çok seviyommmmmmmmmmm üsütme çok gitti kızgınım ama seviyomm üüüüü bidaha sevmek istemiyommm
ebrualex demiş ki:defterimin arasındna alexander ebru yazan bi kağıt çıktı bu ne ya dedi bende hayranı olduğum sanatçıyla benim adım dedim güldüm.o surat astı sonra sen bole şeylere çok bağlanıyosun dedi bu seni bu akdar nie ilgilendiriyo dedim hoşuma gitmiyo bidaha istemiyom canımı sıkıyo dedi bende o kadar dert tasa yapıyosam ayrılalım dedim oda bu kadar koalysa ayrılalım dedi ama ben onu çok seviyommmmmmmmmmm üsütme çok gitti kızgınım ama seviyomm üüüüü bidaha sevmek istemiyommm
bebeğim üzülme barışırsınız belki bence bi özür dile...
msn ini bana öm atsana
tatlım brıstık ama aramız biraz soğuk bu sitedeki herkesi çok seviyorum hepinizin kalpleri çok iyi sizinle tanışmaktan cok ama vcokk memnunum*AlExE* demiş ki:ebrualex demiş ki:defterimin arasındna alexander ebru yazan bi kağıt çıktı bu ne ya dedi bende hayranı olduğum sanatçıyla benim adım dedim güldüm.o surat astı sonra sen bole şeylere çok bağlanıyosun dedi bu seni bu akdar nie ilgilendiriyo dedim hoşuma gitmiyo bidaha istemiyom canımı sıkıyo dedi bende o kadar dert tasa yapıyosam ayrılalım dedim oda bu kadar koalysa ayrılalım dedi ama ben onu çok seviyommmmmmmmmmm üsütme çok gitti kızgınım ama seviyomm üüüüü bidaha sevmek istemiyommm
bebeğim üzülme barışırsınız belki bence bi özür dile...
msn ini bana öm atsana
*AlExE* demiş ki:=) cnmm bizde seni tanımaktan memnunuz:D
THuqce demiş ki:ben memnun değilim sahsen saka yapıyom aldırma sen bana xD
bnceDe:D
*AlExE* demiş ki:THuqce demiş ki:ben memnun değilim sahsen saka yapıyom aldırma sen bana xD
bnceDe:D
1 sayfadaki 1 sayfası